ÁRAK


Az alábbi táblázatból Te is pontosan ki tudod kalkulálni a csoportod létszáma és korosztálya ismeretében a szigettúrád pontos díját. Hiszen minél többen utaztok együtt, az ár annál kedvezőbb lesz, mivel a közös költségek annyifelé oszlanak majd szét.

Amennyiben egy általam felvázolt túraútvonalat választasz, ott ismered a körutazás napjainak a számát is. Ha egy saját tervet szeretnél inkább kivitelezni, keress bátran, mond el nekem mit szeretnél és megmondom, hogy azt hány túranap alatt lehet kivitelezni.

(Hívj bátran a Srí lankai +94 77 496 6056, vagy viberen keresztül a +36 20 925 0026-os telefonszámon, vagy FB messengeren Akurugoda-Bogdán Ramóna néven érsz el.                                Az utazzvelunksrilankara@gmail.com e-mail címre írhatsz is nekem. ) 

A túra ára tartalmazza a 3 nap/2 éj, vagy 4 nap/3 éj, vagy 5 nap/4 éj, vagy 6 nap/5 éj, vagy 7 nap/ 6 éjszakára a kényelmes, klímás, biztonságos kisbusszal történő utazás teljes díját és költségeit, hivatásos, angolul beszélő, helyi sofőrrel együtt.

(Kalum, a férjem választása esetén - mint sofőr -, ő már magyar nyelven is beszél alapfokon. Angolul kevésbé beszélők számára tökéletes választás. Ő, mint sofőr van ilyenkor jelen az utazáson,  és nem, mint idegenvezető. Így a vele történő utazás esetén nem kell az idegenvezetői felárral számolni.) 

Az ár tartalmazza továbbra a megadott éjszakákra, a kért minőségben és beosztásban a szállások árát, félpanziós ellátással, minden adóval, és illetékkel együtt. A sofőr szállását és 0-24 órás magyar nyelvű telefonos asszisztenciát. 

A túra ára nem tartalmazza az ebédet és a belépő, és programdíjakat, azok a helyszínen külön fizetendők!

Magyar nyelvű túra-, és idegenvezetővel fogod megtervezi, kitalálni a teljes túrádat, amit írásban részletesen kidolgozva mind Te, mind a sofőr részére angol nyelven elkészít. A sofőr ettől csak maximum a Te kérésedre térhet el. Mivel mindenki ismeri a programot, az igényeket, őt nem is kell majd irányítanod, csak élvezned végre a programokat. A kidolgozott tervben mindent részletesen meg fogsz találni, milyen öltözékben gondolkodj aznapra, mi fog veled történni, mennyit utaztok, hol mennyit lesztek, hol milyen belépőjeggyel, vagy egyéb költséggel kell számolnod, mire figyelj, mivel vigyázz... és 0-24 órás magyar telefonos asszisztenciát biztosítok Neked a teljes nyaralásod alatt. 

Amennyiben ígényled a személyes jelenlétemet és az idegenvezetést a túrán, úgy a csoport összességére nézve, napi 120 - 200 USD felárral kell még számolni. Ez az összeg tartalmazza a munkadíjamat, költségeket (a belépőjegyek árát és a kötelező helyi idegenvezetők díját ahol kell), illetve a szállásom árát. A létszám ismeretében /nap-ra leosztva ez a költség a táblázatban látható.