Autó és kisbusz bérlés söfőrrel

Ha szeretnéd felfedezni Srí Lankát, de nem szeretnéd mindezt tömegközlekedéssel tenni.

Ha nincs szükséged magyar idegenvezetésre és angolul társalgási szinten tudsz beszélni.

Akkor bérelünk neked egy autót sofőrrel, és túrázz vele a szigeten!
 
Megszervezheted magadnak is az útvonalat, de mi is nagyon szívesen segítünk Neked az elképzeléseid szerinti legideálisabb útvonal kitalálásában. A terv alapján személyre szabott ajánlatot kapsz és mivel nincs szükséged magyar idegenvezetőre, a túra ára kedvezőbb lesz.
Igény esetén kérheted, hogy a férjem legyen a sofőröd, aki tökéletesen ismeri a magyar emberek szokásait, igényeit és angol nyelvű túravezetőként, több tucat túrával a háta mögött áll a rendelkezésedre.
 A túrán az éjszakákra az általad kért minőségi kategóriában és ellátással szállást is tudunk foglalni Neked, ami már tartalmazza a sofőr szállását is!
 
 
 
 
Miért ne te vezess!
Srí Lanka nagyon sűrűn lakott ország. 2/3-nyi Magyarország területen, sok nemzeti parkkal, őserdővel, magas hegyekkel. Ezek az ember által nem vagy ritkábban lakott területek kivételével, az ország többi részén 21 millió ember él. A nyugati, déli partszakaszokon, illetve az ország belsejében Kandy környékén település, települést ér. Rengetegen vannak az utakon. Várost, falvakat jelző táblák ritkán vannak, utcatáblák, útbaigazítók egyáltalán nincsenek. A GPS segítség lehet, de sok esetben nem az ideális útvonalat választja, így körülményesen érheted el az uticélod, keresed, hogy hova kellene menned ahelyett, hogy a programokat élveznéd. A kressz, a vezetési stílus számunkra kaotikus és életveszélyes. Nagyon ritkán tartják be a közlekedési szabályokat. Mindenki mindenhonnan jön és előz, kanyarodik, bevág és mindezt határozottan és jó gyorsan. A gyors járatú helyi buszok bárkit félresöpörnek az útról, vagy egyenesen szembe jönnek veled és ha nem térsz le bajban vagy. Emellett bal oldali közlekedés van és jobb kormányos autók. Lépten nyomon rendőrök, akik azonnal kiállítják a gyorshajtót. A sebességhatárok városon belül 40-50 km/h, városon kívül 60-70 km/h, sztrádán 100 km/h. Vezetni elvileg nemzetközi igazolvánnyal külföldieknek is lehet, de én helyismeret, közlekedési morál ismerete nélkül ezt magyar turistáknak nem ajánlom, mert életveszélyes lehet!
 
Autót, kisbuszt csak sofőrrel érdemes bérelni!
 

A sofőrnek van helyismerete, így gyorsan jut el bárhová. Számodra így az utazás kényelmes és élménydús. Emellett folyamatosan van melletted egy helyi, aki bármiben a segítségedre tud lenni!

 

 

A velünk dolgozó autókölcsönzőkben 

személyautók (Toyota, Honda)

5-8-10-12-14 személyes kisbuszok (Toyota, Honda, Nissan, Micro) 

állnak a vendégek rendelkezésére

 
Az autó/kisbusz napi kölcsönzési díjai függnek attól, 
hogy mennyi napra, milyen távra és milyen méretű közlekedési eszközt szeretnél bérelni.
 

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a szolgáltatásunkat, írd meg az útvonaltervedet, vagy az általad meglátogatni kívánt helyszíneket és kérj ajánlatot tőlunk az utazzvelunksrilankara@gmail.com e-mail címen.