KEMPINGEZZ VELÜNK


Ha Te is a kempingezés szerelmese vagy, ezt a programot Neked találtuk ki ;)

Imádod a kempingezés hangulatát és ezt a fajta életérzést? Mi nagyon! Szabadon, nomád módon a természetben, annak kicsit a részeként. Azt csináljuk amihez kedvünk van és ott alszunk ahol ránk esteledik...

No de Srí Lankán is lehet ilyet csinálni és nem veszélyes?

Nem, nem veszélyes, ha ismered a helyi adottságokat, növény és állatvilágot és tudod, hol mit és hogyan lehet. Éppen ezért nem hagyunk magatokra. Igyekszünk mindent megtenni a biztonságotok, kényelmetek érdekében, az élmények maradéktalan megélését segítve. 

 • Nyugodtan választhatod ezt a nyaralási formát, ha bevállalós vagy, szereted a kötetlenséget és nem ragaszkodsz a hotelek kényelméhez. No meg imádnál a természetben ébredni csodaszép helyszíneken.
 • Próbáld ki csak pár nap erejéig, vagy a szigettúrán, de akár végig a nyaralás alatt. 
 • Igyekszünk minden kényelmi felszerelést megadni hozzá.


A kempingezéshez az alábbi lehetőség és kellékek állnak a rendelkezésetekre: 


 • Egy 9 személyes (nagyobb létszám esetén nagyobb) kisbusszal utaztok. Kalum lesz a sofőrötök és segítőtök végig az úton. Napközben jöttök mentek vele, meglátogathatjátok a környék érdekességeit. A csomagok és kellékek a buszban lesznek addig biztonságban. Legkésőbb 17:00 órakor kiválasztjátok az aznapi szálláshelyet és felállítjátok a sátrat, berendezkedtek éjszakára (Kb. 30 perc). Esetleges probléma esetén így a busz is ott lesz, amiben szintén lehet akár aludni, telefont tölteni, dolgokat tárolni, stb. 
 • Ébredés után, amikor és ha szeretnétek továbbindulni (mert akár maradhattok is) akkor le kell bontani a sátrat és bepakolni a kisbuszba (kb. 30 perc). Mivel nomád sátrazásról beszélünk, nem hagyunk értékeket őrizetlenül sehol, illetve következő este egy másik szuper helyen aludhattok.
 • Az étkezést nem csak grillezéssel tudjátok megoldani, hanem a szálláshely elfoglalása előtt lesz lehetőség helyi étkezdékben vacsora, reggeli, egyéb dolgok beszerzésére. (Reggeli kb. 500 Ft-ból, vacsora kb. 800 Ft-ból hozható ki egy főnek így.)
 • Amennyiben egy-egy este valami oknál fogva mégsem szeretnétek nomád módon sátorban aludni, lesz lehetőség a környéken egy egyszerűbb, de tiszta szobát bérelni arra az éjszakára. (Ez természetesen választható opció és külön fizetendő ebben az esetben! Kb. 5-8.000 Ft/éj/ szoba összeggel kell kalkulálni.)
 • Rendelkezésetekre áll, egy 2,5 m * 2,5 m-es Decathlonos Quechua nappali sátor (a képen látható), 1,7-2,15 m-es belmagassággal. Tehát nem kell görnyedned benne! A sátor zárt rendszerű, így éjjel sem kell tartani a nem kívánatos vendégek látogatásától. Gyorsan és könnyen felállítható, lebontható. 2-3 személy részére használható éjszakára. Kalum természetesen külön sátorban alszik, de a közeletekben.
 • A sátorban egy védőszőnyeg és 10 cm vastag összecsukható kemping szivacsmatracok, 10 °C-ig használható tiszta hálózsákok és párnák, világítás állnak a rendelkezésedre.
 • A sátor mellett egy mobil zuhanysátor is felállításra kerül, pumpás mobil zuhannyal. (Törölközőt, tisztálkodó szereket kérjük, hozz magaddal.)
 • Elkerített részen egyszerűbb mobil WC-t állítunk fel, kézmosási lehetőséggel. 
 • Asztal, székek, egy gömbgrill evő-, és főzőeszközök a rendelkezésetekre állnak a grillezéshez
 • Hűtődoboz
 • 2 db Decathlonos függőágy
 • Szemetes


                  Az alábbi dolgokat mi nem biztosítjuk, kérjük azt hozz magaddal,                      de itt is beszerezheted őket:


 • Könnyű pléd a fázósabbaknak
 • Törölközők, környezetbarát tisztálkodószerek, WC papír, papírzsebkendő
 • Grillezéshez szén, gyújtókellékek, alufólia - alutálca, a főzéshez alapanyagok, fűszerek, mosogatószer, törlőruha
 • 2 db 19 literes palackos víz (útközben veszitek majd meg és minden nap újratölthető lesz)

Egy ilyen jellegű nyaraláson az ember nem siet, élvezi a helyet és az időt, így kissé kevesebb fakultatív programmal lehet tervezni, mint a szigettúráinkon. De azért nem kell lemondani a napközbeni programokról sem. Majdnem minden helyszínen meg tudjuk oldani a sátrazást, így tényleg oda mentek és ott töltitek a napot, az éjszakát ahol csak szeretnétek. 

Értelemszerűen azért a program lefoglalása előtt egyeztetni fogjuk veletek, hogy mi az elképzelésetek és milyen helyszíneket szeretnétek a szigeten meglátogatni. Ennek ismeretében azért felállítunk egy túratervet, hogy minden beleférjen, de alapvetően szabadon fogtok mozogni.

Amit én ajánlok a figyelmetekbe az egy 4 nap /3 éjszakás, 5 nap/4 éjszakás, 6 nap/5 éjszakás, vagy 7 nap/6 éjszakás barangolás, és túrázás a szigeten. Ebben az esetben a repülőtéren, vagy annak közelében lévő szálláshelyen vennénk fel benneteket és indulnánk a sziget felfedezésére. A túra utolsó napján megérkeznénk veletek a kiválasztott parti szálláshelyre, így a parton töltött időt már kényelmesebben tudjátok majd eltölteni. Természetesen, ha a part közelében is szeretnétek a nomád életstílusnak hódolni, akkor erre is lesz lehetőségetek, de ott már örzött helyszínen sátraznátok, így nem kell minden nap sátrat bontanatok.


A kemping túra árai

(Egy sátorban történő elhelyezéssel)

4 nap / 3 éjszaka 

(Utazás teljes díja és költségei, szállás a sátorban.)

  600 USD / 2 fő 

750 USD / 3 fő 

5 nap / 4 éjszaka

(Utazás teljes díja és költségei, szállás a sátorban.) 

720 USD / 2 fő 

900 USD / 3 fő 

6 nap / 5 éjszaka

(Utazás teljes díja és költségei, szállás a sátorban.) 

820 USD / 2 fő 

1.050 USD / 3 fő 

7 nap / 6 éjszaka

(Utazás teljes díja és költségei, szállás a sátorban.) 

900 USD / 2 fő 

1.150 USD / 3 fő 

Az árak a kisbusz, Kalum és az utazás teljes díját és költségeit tartalmazzák, valamint a kempingezéshez biztosított összes eszköz használata mellett, szállást a sátorban. 

Az étkezések és a felkeresett látnivalóknál a belépők árát szintén nem tartalmazza a részvételi díj, azok opcionálisak, önköltségesek és a helyszínen fizetendők.

KEMPING TÚRA MEGRENDELÉSE

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

1013 Budapest, Clark Ádám tér 1.
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!