TÚRATERV KÉSZÍTÉSE


               Saját magad szervezed meg a Srí lanka-i utazásod, mert low budget utat tervezel?                Van sofőröd, szállásod, vagy helyi busszal utaznál?

Ma már van néhány utikönyv Srí Lankáról és az inetneten is sok valós, vagy kevésbé valós információ, ami alapján Te is össze tudod böngészni és rakni az utazásodat igen. Abban viszont szerintem mindketten egyetértünk, hogy én aki itt élek, és 2012-től heti szinten utazom a szigeten, több, mint 300 túrát terveztem, szerveztem és bonyolítottam, kisebb-nagyobb csoportoknak, sokkal rutinosabb vagyok egy Srí lanka-i utazás megtervezésében. Neked is szívesen segítek!

       Az alábbi segítő szolgáltatásainkat Neked találtam ki, ha inkább low budget módon utaznál,                              saját szervezésben, de a legtöbbet szeretnéd kihozni a nyaralásodból.

      Amennyiben végül mégis velünk utazol, a kifizetett díjak levonásra kerülnek a túrátok árából!


Telefonos konzultáció / 120 perc /*

7 000 Ft

Részletes túraterv kidolgozása írásban**

25 000 Ft

2 in 1 (Telefonos konzultáció és a túraterv kidolgozása írásban)***

30 000 Ft

Telefonos magyar asszisztencia a nyaralásod alatt****

20 000 Ft

Telefonos magyar nyelvű idegenvezetés (helyszínenként)*****

3 000 Ft

* Előre egyeztetett időpontban, telefonon keresztül (viber, messenger ingyenes hívás) kb. 2 óra alatt át szoktuk beszélni a vendégekkel a felmerülő kérdéseket (repjegy, vízum, oltás, egészségügyi ellátás, biztosítás, vízfogyasztás, étkezés, ruházkodás, egyéb kérdések, helyszínek, tudnivalók, belépők,... témákban), illetve, hogy hogyan szeretnének utazni a szigeten, mit szeretnének megnézni, és azt én hogyan és milyen beosztásban javaslom nekik. Átbeszéljük a programtervet napról-napra, amit le tudsz jegyzetelni, így már nem kell bogarásznod az utikönyveket, netet, hogy összerakd az útitervet. Ezek alapján már tudod foglalni a repülőjegyet, szállásokat, az utazáshoz a szolgáltatásokat és pontosan ki is tudod kalkulálni a nyaralás teljes költségét. Én figyelek majd a helyszínek adottságaira (mit melyik időpontra tervezz, hogy láss is valamit), az ünnepnapokra és minden olyan egyéb tényezőre, amivel Te nem biztos, hogy számolsz.


** Amennyiben megvan a végleges és persze kivitelezhető útvonalterved, akkor szívesen összeállítom Neked írásban a személyre szabott programodat részletsen kidolgozva. Ezt kinyomtathatod és a helyszínen folyamatosan tudod, majd használni, hiszen minden okosság napi lebontásban benne lesz (várható időjárás, öltözet, mire figyelj, helyszínek, hol mi fog történni, mennyi időt leszel a programon, vagy a két helyszín között az utazáson, belépőjegyek, egyéb költségek, mit, hogyan, stb. ... az összes felmerülő kérdésedre válasz és információ). Illetve egy hasznos információs anyag a csomagolás, utazás és a nyaralás idejére. Természetesen, ha ezeken kívül egyéb kérdésed merülne fel, állok szívesen a rendelkezésedre! Fontos tudni, hogy a részletes kidolgozása és leírása a tervednek nekem is kb. 10 órás munka, hiszen nem egy kész anyagot adok neked, hanem a Te tervedet dolgozom ki részletesen. Éppen ezért nem tudok módosítgatni, vagy több tervet készíteni neked. Kérlek akkor kérd ezt a szolgáltatást, ha tudod már mit is szeretnél!  

*** Érdemes ezért igénybe venni a 2 in 1 csomagunkat, azaz telefonos konzultációnkat is igénybe venni, hiszen ott átbeszéljük a lehetőségeket és könnyebben fogsz tudni dönteni mi a legjobb programterv a számodra.


****Amennyiben segítségre van szükséged, esetleges probléma, betegség, baleset, rendőrségi, vagy egyéb ügy esetén 0-24 órában állok telefonon keresztül a rendelkezésetekre. Amenyiben a személyes megjelenésemre is szükség van, természetesen akkor is szívesen segítek, az utazási költségeim és a munkadíjam (2.500 Ft/óra) megtérítése ellenében akár az egész szigeten. Ez utóbbira azért nagyon kevés esetben szokott igény felmerülni, mert a legtöbb esetben én, vagy a helyi férjem telefonon keresztül is tudunk segíteni és gyorsan orvosolni a problémát.        

                                                                       

*****Telefonos idegenvezetés, képzeld el, hogy már ilyet is igénybe vehetsz nálunk. Nem feltétlenül kell az én személyes jelenlétem, és így egy csomó költségtől mentheted meg magad. Viszont mivel a helyszíneket úgy ismerem, mint a tenyeremet, ráadásul hivatásos idegenvezetőként tisztában vagyok azok történelmével, történetével, ismerem a helyiek által keringő mende-mondákat, szívesen elkalauzollak Téged is a technika segítségével. Vannak olyan látnivalók, ahol egy utikönyv is elégséges lehet, de kérheted a bővebb, magyar nyelvű idegenvezetést is már. Amennyiben szeretnél élni a lehetőséggel, várom jelentkezésedet.

SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSE

A munkadíjunk magyar forint bankszámlára történő befizetése után vehető igénybe a szolgáltatás. 

(UniCredit Bank / Akurugoda-Bogdán Ramóna / 10918001-00000100-90930002)

1013 Budapest, Clark Ádám tér 1.
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!